Låt oss presentera:

Som stolt sponsor av Stockholm-CA, den första helsvenska musikfestivalen i USA, förlängde vi den svenska sommaren ända in i oktober.

 

På saltstänkta Knarrholmen berättade Rebecca & Fiona om sin nya singel Drugstore Lovin, kärlek och vad en bra sommar innehåller.

 

Premiär! Rebecca & Fionas nya singel Drugstore Lovin’ släpps officiellt i slutet av månaden, men vi kan redan nu presentera musikvideon vi spelade in på Knarrholmen.

 

På en drömmig västkust-ö berättade Little Jinder för oss om bakgrunden till hennes nya singel. Det och mycket mer ser du i intervjun – del tre i vår dokuserie.

 

Idag släpper Little Jinder sin nya singel ”Jag måste sluta leva som jag lever för evigt”. Vi spelade in musikvideon under hennes framträdande på Knarrholmen.

 

Vi kickade igång sommaren med Rebecca & Fiona. Det resulterade i en dokumentärserie. Här är del 1 om resan till Knarrholmen!

 

I denna dokumentär får vi hänga med Movits! i Norge och höra om deras sommar.

 

I denna dokumentär följer vi med Joy på festivalen Gagnef där hon kör en spelning och bjuder upp Zara Larsson, Lorentz och Jaqe på scenen.

 

I denna dokumentär kör Ansiktet en exklusiv spelning av deras ännu osläppta låt ”Nästa Nivå” som inte släpps förrän i höst.

 

I denna dokumentär får vi hänga med Maskinen och höra deras planer för sommaren och se mer från inspelningen av deras musikvideo för ”Upp”.

 

I denna dokumentär om Far & Son får vi höra om Frej och Simons bästa sommarminnen och följa deras förtroendekapitalresa.

 

Följ Jenni-Ann, Joel och Arvid när sommaren är som bäst. När de badar, grillar, cyklar på sommarregninga gator och dansar till Colleagues – Visits.

 

Joel, klubbarrangör på Göteborgsklubben Yaki-Da berättar om den bästa sommaren, om känslan inför sommaren och om när förväntningarna på bästa sätt överträffar verkligheten.

 

Jenni-Ann, vintage-frälst butiksansvarig på Beyond Retro i Göteborg, drömmer sig bort och berättar om den ultimata sommarkänslan och sina bästa sommarminnen med vännerna.

 

Arvid, självlärd tatuerare med studion Bob Horror berättar om sin första kyss, den minnesvärda kräftskivan och om hur bra sommaren kan vara när den är som bäst.